Gnistrende klassemiljø

Gnisrende klassemiljø er praktiske og engasjerte kurs og foredrag som bygger på boken Gnistrende undervisning. Tilbys som 45/90-minutters inspirasjonsforedrag og halvdags- og heldagskurs.

Gnistrende skoleutvikling

Gnistrende skoleutvikling er kurs/workshop som styrker utviklingsarbeidet ved skolen. Kursene er basert på boken Gnistrende samarbeid. Tilbys som halvdags- og heldagskurs og er spesielt egnet for ressursgrupper/ledergrupper, og hele personalet for eksempel på planleggingsdager.

Tilstedeværelse og kaoskontroll

Tilstedeværelse og kaoskontroll er et kurs i klasseledelse som bygger på boken Improvisasjon i klasserommet - frigjør superkraften. Det brukes teaterinspirerte teknikker for å jobbe med tema som kroppsspråk, nonverbal kommunikasjon og gruppedynamikk. Kursene er basert på boken Improvisasjon i klasserommet. Kurset tilbys som åpent helgekurs og bestillingskurs til skoler/konferanser.

Trygg foran klassen - presentasjonsteknikk

Trygg foran klassen - presentasjonsteknikk er kurs for lærere som vil lære teknikker for å gjøre elevene tryggere når de skal presentere. Kurset inneholder tema som stressmestring, pusteøvelser, kognitive tilnærminger og memoreringsteknikker. Kurset tilbys som enkeltstående 3 timers kurs, og i 90-minutters bolker som går over tid, og kan gjennomføres i ukentlig møtetid. Tilbys også som åpent kurs.