top of page
Episodebilder (6).png
Facebook banner.jpg

Hva vil det si å være en digitalt kompetent lærer?

Hva vil det si å være en digitalt kompetent lærer? Hva må man egentlig kunne for å fungere som lærer i dag? Og: Blir man en bedre lærer i klasserommet av å bli god på nettundervisning?

Stine Brynildsen jobber som høgskolelektor ved senter for IKT og læring på lærerutdanningen ved Høgskolen i Østfold. I denne episoden diskuterer vi hva det vil si å være digitalt kompetent lærer i vår tid. Stine er jobber med mange skoler og lærere, og er opptatt av PFDK, eller "lærerens profesjonsfaglige digitale kompetanse". Hvilket ansvar har profesjonsfellesskapet for utviklingen? Kan enkeltlærere la være å forholde seg til digitaliseringen? Og, ikke minst: Hvilke kurs kan man melde seg på hos Stine & co. ved Høgskolen i Østfold?

Hør episoden her:

Har du spørsmål eller kommentarer til episoden? Eller forslag til tema for nye episoder? Er du interessert i mine tilbud om kurs og foredrag?

Skolesnakk og Ettersnakk produseres av Moltubak media og undervisning, og redigeres etter Redaktørplakaten og Vær varsom - plakaten. Ansvarlig redaktør er Jørgen Moltubak. Podcasten er redaksjonelt og økonomisk uavhengig, og finansieres av lytterbidrag på Patreon.com. Podcasten inneholder ikke annonser eller produktplassering.

bottom of page