top of page

gnist skoleutvikling - medarbeidere

portrettbilde-removebg-preview.png

Bente Vetland

Bente er vår ekspert på profesjonsutvikling og lærerrollen, og hun holder kurs og veileder med utgangspunkt i boken sin, Kjenn deg selv som lærer (Gyldendal, 2018).

 

Bente har jobbet som lektor i videregående skole gjennom 30 år. Hun har skrevet flere lærebøker for Gyldendal forlag innen programområdet Helse- og oppvekst, samt bidratt i prosjektgrupper i Utdanningsdirektoratet ved innføring av Reform 94, Kunnskapsløftet i 2006 og ved innføringen av Fagfornyelsen.

sarae-removebg-preview.png

Sara Eline Eide

Sara Eline er vår ekspert på ufrivillig skolefravær. og holder kurs og foredrag med utgangspunkt i boken sin Skolefravær (Cappelen Damm, 2022).

Sara Eline er utdannet barne- og ungdomsarbeider, har studert spesialpedagogikk, jobbet som TaiChi lærer, terapeut og veileder. Hun har jobbet i barnehage og skole i mange år.  

 

I tillegg til å holde kurs og foredrag, veileder hun foreldre, ansatte i barnehager og skoler, i enkeltsaker.

Foto_FrederikTellerup_DSC2876-removebg-preview.png

Jørgen Moltubak

Jørgen er vår ekspert på klasseledelse og utviklingsarbeid, og holder kurs og lager utviklingsprosesser med utgangspunkt i bøkene sine, bl. a. Gnistrende undervisning (Gyldendal, 2015, 2020), Improvisasjon i klasserommet (Universitetsforlaget 2020) og Klasseledelse på internett (Fagbokforlaget 2021).

Jørgen er utdannet litteraturviter og lektor, og har undervist 15 år på ungdomstrinn og i videregående.  Han har også bred erfaring fra utviklingsarbeid på mange skoler, og i utviklingsprosjekter som Endringskoordinatorprogrammet i Bærum kommune og Ungdomstrinn i utvikling.

Tidligere kunder:

bottom of page