top of page
Ettersnakk.png

Ettersnakk er din mulighet til å ta del i samtalene som føres i podcasten. Det betyr ikke noe hvem du er eller hva du jobber med, så lenge du er engasjert i å skape god undervisning og en bra skole.

 

Annenhver gang blir det Ettersnakk PANELET, med innspilling av episode. Dette foregår på Riverside.fm: Klikk her for å delta. (Du trenger ikke laste ned noe eller opprette profil, men bruk Google Chrome nettleser). 

 

Annenhver gang blir det Ettersnakk SPEAKERS CORNER, hvor du kan komme innom og si nøyaktig hva du vil, legge igjen en tilbakemelding til en episode eller et spørsmål i chatten, eller bare lytte til andre. Dette foregår på Zoom.us: Ettersnakk på Zoom 

Kalender høsten 2021: 

Kommer.

 

FAQ:
* Må jeg ha hørt episodene for å delta?

- Neida.
* Er det i orden om jeg kommer litt sent?

- Jada.
* Er det i orden om jeg går etter en stund?
- Helt ok!
* Må jeg si noe?
- Neida, det er lov å bare lytte, nesten som en livepodcast 🙂
* Må jeg ha på kamera?
- Neida, det styrer du selv.
Oppsummert: Tenk på dette som et kafébord hvor det er lov å slå seg ned en stund eller lenge, lytte eller si noe. Det er helt uformelt.

Nyeste episode:

Har du tips til episoder, eller tilbakemeldinger? Send dem her.

Takk for innsendingen din!

Skolesnakk og Ettersnakk produseres av Moltubak media og undervisning, og redigeres etter Redaktørplakaten og Vær varsom - plakaten. Ansvarlig redaktør er Jørgen Moltubak. Podcasten er redaksjonelt og økonomisk uavhengig, og finansieres av lytterbidrag på Patreon.com. Podcasten inneholder ikke annonser eller produktplassering.

bottom of page