top of page
Episode 13_11 Tonje Fossum Svendsen Forf
Facebook banner.jpg

Episode 11: Hvordan blir arbeidsfordelingen mellom lærebokforfatteren og læreren i digitalisert undervisning?

Tonje Fossum Svendsen er forfatter av bøkene Psykologi 1 og 2, og underviser i psykologi og norsk ved Blindern VGS. Hun har vært med å utvikle faget fra grunnen, og vi snakker om hvordan faget - og læreboken har endret seg gjennom årene. Og, ikke minst: Hvordan tenker en lærebokforfatter når hun skal utvikle nytt stoff i en tid med digitalisering, hjemmeskole og fagfornyelse?

Dette er del 1 av 2 av en dobbeltepisode med Tonje Fossum Svendsen som gjest. Del to handler om hvordan vi kan jobbe med psykisk helse og livsmestring uten å gå over i terapeutrollen.

Hør episoden her:

Har du spørsmål eller kommentarer til episoden? Eller forslag til tema for nye episoder? Er du interessert i mine tilbud om kurs og foredrag?

Skolesnakk og Ettersnakk produseres av Moltubak media og undervisning, og redigeres etter Redaktørplakaten og Vær varsom - plakaten. Ansvarlig redaktør er Jørgen Moltubak. Podcasten er redaksjonelt og økonomisk uavhengig, og finansieres av lytterbidrag på Patreon.com. Podcasten inneholder ikke annonser eller produktplassering.

bottom of page