Episode 13_11 Tonje Fossum Svendsen Forf

Episode 11: Hvordan blir arbeidsfordelingen mellom lærebokforfatteren og læreren i digitalisert undervisning?

Tonje Fossum Svendsen er forfatter av bøkene Psykologi 1 og 2, og underviser i psykologi og norsk ved Blindern VGS. Hun har vært med å utvikle faget fra grunnen, og vi snakker om hvordan faget - og læreboken har endret seg gjennom årene. Og, ikke minst: Hvordan tenker en lærebokforfatter når hun skal utvikle nytt stoff i en tid med digitalisering, hjemmeskole og fagfornyelse?

Dette er del 1 av 2 av en dobbeltepisode med Tonje Fossum Svendsen som gjest. Del to handler om hvordan vi kan jobbe med psykisk helse og livsmestring uten å gå over i terapeutrollen.

Hør episoden her:

Har du spørsmål eller kommentarer til episoden? Eller forslag til tema for nye episoder? Er du interessert i mine tilbud om kurs og foredrag?

Skolesnakk og Ettersnakk produseres av Moltubak media og undervisning, og redigeres etter Redaktørplakaten og Vær varsom - plakaten. Ansvarlig redaktør er Jørgen Moltubak. Podcasten er redaksjonelt og økonomisk uavhengig, og finansieres av lytterbidrag på Patreon.com. Podcasten inneholder ikke annonser eller produktplassering.

Gnistrende.net er en del av Moltubak Media og undervisning

Org. Nr. 998 424 062 - tlf 47 39 31 83 - Odins gate 5A -0266 Oslo

  • Facebook
  • YouTube