top of page
Episode 14_12 Tonje Fossum Svendsen livs
Facebook banner.jpg

Episode 12: Hvordan jobbe med livsmestring og psykisk helse uten å drive terapi?PISODEOVERSKRIFT

Tonje Fossum Svendsen er forfatter av bøkene Psykologi 1 og 2, og underviser i psykologi og norsk ved Blindern VGS. I denne episoden snakker vi om hvordan vi kan jobbe med psykisk helse og livsmestring samtidig som vi trekker grensene mot terapi og behandling. Hvordan finne ut av hva som ligger innenfor lærerens arbeidsoppgaver, og hva som ligger utenfor?
Dette er siste del av en dobbeltepisode med Tonje Fossum Svendsen som gjest. I den første delen snakket vi om lærebokens status og arbeidsfordelingen mellom lærebokforfatteren og læreren.

Hør episoden her:

Har du spørsmål eller kommentarer til episoden? Eller forslag til tema for nye episoder? Er du interessert i mine tilbud om kurs og foredrag?

Skolesnakk og Ettersnakk produseres av Moltubak media og undervisning, og redigeres etter Redaktørplakaten og Vær varsom - plakaten. Ansvarlig redaktør er Jørgen Moltubak. Podcasten er redaksjonelt og økonomisk uavhengig, og finansieres av lytterbidrag på Patreon.com. Podcasten inneholder ikke annonser eller produktplassering.

bottom of page