top of page
Episode 11_ (4).jpg
Facebook banner.jpg

EPISODE 15: Hva er lekens plass i skolen, Mona C. Nicolaysen?

Hvilken plass skal og kan leken ha i skolen? Hva er likheten mellom barnehagebarns rollespill og ungdommer som driver med entreprenørskap? "Lek er noe av det mest alvorlige som finnes", sier Mona Nicolaysen. Hun har blant annet jobbet med å utvikle Rammeplanen for barnehagen, og satt i gruppen for tverrfaglig arbeid i arbeidet med Fagfornyelsen. I denne episoden begynner vi med å snakke om phd.-prosjektet hennes ved USN, hvor hun forsker på barnehagebarn i Gaza, diskuterer hvordan leken er viktig i arbeidet med fagfornyelsens tverrfaglige tema, og lekens betydning for motivasjon. Før vi avslutter med å leke en lek  gjennom kameraet. En morsom, en, som du også kan leke.

Hør episoden her:

Har du spørsmål eller kommentarer til episoden? Eller forslag til tema for nye episoder? Er du interessert i mine tilbud om kurs og foredrag?

Skolesnakk og Ettersnakk produseres av Moltubak media og undervisning, og redigeres etter Redaktørplakaten og Vær varsom - plakaten. Ansvarlig redaktør er Jørgen Moltubak. Podcasten er redaksjonelt og økonomisk uavhengig, og finansieres av lytterbidrag på Patreon.com. Podcasten inneholder ikke annonser eller produktplassering.

bottom of page