Episode 11_ (4).jpg

EPISODE 15: Hva er lekens plass i skolen, Mona C. Nicolaysen?

Hvilken plass skal og kan leken ha i skolen? Hva er likheten mellom barnehagebarns rollespill og ungdommer som driver med entreprenørskap? "Lek er noe av det mest alvorlige som finnes", sier Mona Nicolaysen. Hun har blant annet jobbet med å utvikle Rammeplanen for barnehagen, og satt i gruppen for tverrfaglig arbeid i arbeidet med Fagfornyelsen. I denne episoden begynner vi med å snakke om phd.-prosjektet hennes ved USN, hvor hun forsker på barnehagebarn i Gaza, diskuterer hvordan leken er viktig i arbeidet med fagfornyelsens tverrfaglige tema, og lekens betydning for motivasjon. Før vi avslutter med å leke en lek  gjennom kameraet. En morsom, en, som du også kan leke.

Hør episoden her:

Har du spørsmål eller kommentarer til episoden? Eller forslag til tema for nye episoder? Er du interessert i mine tilbud om kurs og foredrag?

Skolesnakk og Ettersnakk produseres av Moltubak media og undervisning, og redigeres etter Redaktørplakaten og Vær varsom - plakaten. Ansvarlig redaktør er Jørgen Moltubak. Podcasten er redaksjonelt og økonomisk uavhengig, og finansieres av lytterbidrag på Patreon.com. Podcasten inneholder ikke annonser eller produktplassering.

Gnistrende.net er en del av Moltubak Media og undervisning

Org. Nr. 998 424 062 - tlf 47 39 31 83 - Odins gate 5A -0266 Oslo

  • Facebook
  • YouTube