Episode 11_ (5).jpg

EPISODE 16: Hvilken bruk har vi for barnehagekompetanse i videregående skole, Mia Su?

Hvilken bruk har vi for barnehagekompetanse i videregående skole? Gjesten i denne episoden heter Mia Su og jobber ved Kuben videregående skole i Oslo. Tidligere har hun jobbet ti år i barnehage. Hun er både utdannet lærer i estetiske fag, og har videreutdanning i barnehagepedagogikk og småbarnspedagogikk, samt veilederutdanning. Vi snakker om samlingsstund og hvilestund, om utforskning, lek og kreativitet i skolen. Hva ville du gjort dersom du kom inn i et klasserom, og to elever fektet med hvert sitt kosteskaft? I episoden får du vite hva Mia gjorde.

Hør episoden her:

Har du spørsmål eller kommentarer til episoden? Eller forslag til tema for nye episoder? Er du interessert i mine tilbud om kurs og foredrag?

Skolesnakk og Ettersnakk produseres av Moltubak media og undervisning, og redigeres etter Redaktørplakaten og Vær varsom - plakaten. Ansvarlig redaktør er Jørgen Moltubak. Podcasten er redaksjonelt og økonomisk uavhengig, og finansieres av lytterbidrag på Patreon.com. Podcasten inneholder ikke annonser eller produktplassering.

Gnistrende.net er en del av Moltubak Media og undervisning

Org. Nr. 998 424 062 - tlf 47 39 31 83 - Odins gate 5A -0266 Oslo

  • Facebook
  • YouTube