top of page
Episode 11_ (5).jpg
Facebook banner.jpg

EPISODE 16: Hvilken bruk har vi for barnehagekompetanse i videregående skole, Mia Su?

Hvilken bruk har vi for barnehagekompetanse i videregående skole? Gjesten i denne episoden heter Mia Su og jobber ved Kuben videregående skole i Oslo. Tidligere har hun jobbet ti år i barnehage. Hun er både utdannet lærer i estetiske fag, og har videreutdanning i barnehagepedagogikk og småbarnspedagogikk, samt veilederutdanning. Vi snakker om samlingsstund og hvilestund, om utforskning, lek og kreativitet i skolen. Hva ville du gjort dersom du kom inn i et klasserom, og to elever fektet med hvert sitt kosteskaft? I episoden får du vite hva Mia gjorde.

Hør episoden her:

Har du spørsmål eller kommentarer til episoden? Eller forslag til tema for nye episoder? Er du interessert i mine tilbud om kurs og foredrag?

Skolesnakk og Ettersnakk produseres av Moltubak media og undervisning, og redigeres etter Redaktørplakaten og Vær varsom - plakaten. Ansvarlig redaktør er Jørgen Moltubak. Podcasten er redaksjonelt og økonomisk uavhengig, og finansieres av lytterbidrag på Patreon.com. Podcasten inneholder ikke annonser eller produktplassering.

bottom of page