top of page
Episodebilder (2).png
Facebook banner.jpg

Hva vil du egentlig med videregående skole, Guri Melby?

"Jeg [er] stolt over å legge fram en Fullføringsreform". Slik startet Kunnskapsminister Guri Melby sin pressekonferanse fredag før påsken. Stortingsmelding 21 - "Fullføringsreformen - med åpne dører mot verden og fremtiden" skapte enorm debatt og engasjement. En måned senere har det vært høring på Stortinget, og diskusjonen om innholdet i meldingen kommer, ikke bare polariserte utsagn basert på avisoverskrifter. Jeg har snakket med Guri Melby om hvordan det var å legge fram en så omfattende plan - som fikk den mottakelsen den fikk. Om hva hun egentlig ønsker for framtidens videregående opplæring, og hvordan prosessen videre forhåpentligvis blir.

Hør episoden her:

Har du spørsmål eller kommentarer til episoden? Eller forslag til tema for nye episoder? Er du interessert i mine tilbud om kurs og foredrag?

Skolesnakk og Ettersnakk produseres av Moltubak media og undervisning, og redigeres etter Redaktørplakaten og Vær varsom - plakaten. Ansvarlig redaktør er Jørgen Moltubak. Podcasten er redaksjonelt og økonomisk uavhengig, og finansieres av lytterbidrag på Patreon.com. Podcasten inneholder ikke annonser eller produktplassering.

bottom of page