top of page
Skolesnakk-01 (1).jpg
Facebook banner.jpg

Pilot 2: Topp ti feilslutninger om digitalisert undervisning

Visste du at fra 1889 fikk lærere dokumentasjonsplikt og måtte skrive ned hver gang de brukte fysiske avstraffelser mot elevene? Eller at korporlig avstraffelse ble ulovlig i 1936. I denne episoden trekker jeg noen historiske linjer for arbeidet med orden og atferd, og spør om det er på tide å kutte ut systemet med anmerkninger. Bør vi  jobbe mer kvalitativt og mindre kvantitativt?

Hva om vi kuttet ut...-episodene kommer med konkrete forslag på sånt som bør ut for å gi plass til andre ting. Forslag til episoder mottas med takk. Hva skal ut?

Hør episoden her:

Har du spørsmål eller kommentarer til episoden? Eller forslag til tema for nye episoder? Er du interessert i mine tilbud om kurs og foredrag?

Skolesnakk og Ettersnakk produseres av Moltubak media og undervisning, og redigeres etter Redaktørplakaten og Vær varsom - plakaten. Ansvarlig redaktør er Jørgen Moltubak. Podcasten er redaksjonelt og økonomisk uavhengig, og finansieres av lytterbidrag på Patreon.com. Podcasten inneholder ikke annonser eller produktplassering.

bottom of page