top of page
Episodebilde 3_ Heidi Vibeke Pedersen te
Facebook banner.jpg

Episode 3: Er tegning like viktig som matte, Heidi Vibeke Pedersen?

Hva kan målstyring gjøre med blikket vi møter elevene med? Heidi Vibeke Pedersen har bakgrunn som byråkrat og sammenligner målstyring på ulike sektorer. I Osloskolen fikk datteren hennes utelukkende tilbakemeldinger på svake prestasjoner i de såkalte "basisfagene", men ingen fanget opp at hun hadde ferdigheter og stor motivasjon innenfor tegning. I denne episoden snakker vi om rommet for å se hele mennesket innenfor systemer som kan virke rigide. Og vi spør: Hva ville skje om det var kroppsøving, mat & helse og kunst & håndverk som ble regnet som "basisfagene" i skolen?

Heidi Vibekes kronikk i VG: Målstyring i skolen, få det ut nå

Hør episoden her:

Har du spørsmål eller kommentarer til episoden? Eller forslag til tema for nye episoder? Er du interessert i mine tilbud om kurs og foredrag?

Skolesnakk og Ettersnakk produseres av Moltubak media og undervisning, og redigeres etter Redaktørplakaten og Vær varsom - plakaten. Ansvarlig redaktør er Jørgen Moltubak. Podcasten er redaksjonelt og økonomisk uavhengig, og finansieres av lytterbidrag på Patreon.com. Podcasten inneholder ikke annonser eller produktplassering.

bottom of page