top of page
Episodebilde 4 relasjonsbygging.jpg
Facebook banner.jpg

Episode 4: Hvordan jobbe med relasjonsbygging med (altfor) mange elever?

I episode 4 undersøker jeg hvordan vi kan jobbe med relasjonsbygging mot en stor gruppe elever. Episoden er en direkte oppfølging til episode 2, "Hva om vi kuttet ut anmerkninger" og det kan være lurt å høre den først.
Anmerkninger er et multifunksjonsverktøy, og multifunksjonsverktøy er aldri like bra som spesialverktøy. Kan vi heller jobbe spesialisert med kartlegging, kommunikasjon og atferdsendring? Det tenker jeg høyt om i denne episoden. Og så tipser jeg om den amerikanske podcasten Don't quit your day job med gjest Melissa Camilleri  hvor de sier awesome i annenhver setning. Og understreker hvor viktig det er å gi spesifikke komplimenter.

Bøker referert til i denne episoden: Guro Øiestad: Feedback. Jan Spurkeland: Relasjonskompetanse.

Hør episoden her:

Har du spørsmål eller kommentarer til episoden? Eller forslag til tema for nye episoder? Er du interessert i mine tilbud om kurs og foredrag?

Skolesnakk og Ettersnakk produseres av Moltubak media og undervisning, og redigeres etter Redaktørplakaten og Vær varsom - plakaten. Ansvarlig redaktør er Jørgen Moltubak. Podcasten er redaksjonelt og økonomisk uavhengig, og finansieres av lytterbidrag på Patreon.com. Podcasten inneholder ikke annonser eller produktplassering.

bottom of page